Lokalet 2021

Kandidati i pavarur për Prizrenin: Qytetarët do të njoftohen për çdo cent të shpenzuar

 

Milazim Lushaj, kandidat i pavarur për kryetar të Prizrenit ka thënë se gjatë mandatit të tij qeverisës, qytetarët e Prizrenit do të njoftohen me çdo konkurs publik dhe për çdo cent të shpenzuar gjatë qeverisjes.

Lushaj ka thënë në “60 Minuta” të KTV-së, se për të arritur këtë, ai do të vendosë tabela informuese në katër lokacione të ndryshme të Prizrenit.