Lokalet 2021

Ujë të pijshëm e çerdhe të reja, premtojnë kandidatët për kryetar të Vitisë

 

Kandidatët për kryetar të komunës së Vitisë, premtojnë për qytetarët e kësaj komune rregullimin e problemit me ujë të pijshëm, shmangien e vërshimeve duke rregulluar shtretërit e lumenjve, pajisjen e shkollave me kabinete dhe ndërtimin e çerdheve të reja.

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Sokol Haliti i cili është edhe kryetar aktual, ka thënë në “Zgjedhjet në KOHË” të KTV-së, se strategjinë e tij katër vjeçare e ka quajtur “Vitia për të gjithë”.