Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore / Bejtullah Deliu në Rahovec premton pishinë gjysmë olimpike

 

Pishinë gjysmë olimpike, e grante për bizneset ka premtuar Bejtullah Deliu, kandidat i PDK-së për kryetar të Rahovecit. Parqe të reja dhe shtigje biçikletash ka premtuar Shaqir Totaj në Prizren. E, në Prishtinë Uran Ismaili ka vizituar lagjen Hajvalia, ku ka premtuar zgjidhjen e problemit me qentë endacakë

Kandidati i PDK-së për kryetar të Rahovecit ka shpalosur programin e tij për zgjedhjet lokale.

Bejtullah Deliu ka thënë se programi qeverisës i tij përmban 6 pika kryesore e që kryesisht kanë të bëjnë me përmirësimin e arsimit, bujqësisë, kulturës e shëndetësisë.