Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ PDK-ja premton depolitizim të arsimit në PDK, shkel masat anti-COVID

 

Shaqir Totaj kandidat për kryetar të Prizrenit nga radhët e PDK-së, në një tubim me mësimdhënës ka shpalosur programin e tij për arsim, me ç’rast edhe ka shkelur masat anti-Covid, meqenëse numri i pjesëmarrësve ishte në kundërshtim me rekomandimet e IKSHPK-së. Totaj premtoi depolitizim të arsimit e ndërtim të çerdheve të reja, por pa treguar kohën dhe numrin e tyre. Mbështetje i dha edhe Enver Hoxhaj, deputet i PDK-së.

Me 20 minuta vonesë ka mbërritur Shaqir Totaj, kandidat i PDK-së për kryetar të Prizrenit, në tubimin me mësimdhënës ku mblodhi më shumë njerëz sesa që lejojnë masat antiCovid.

Totaj tha që arsimi është një nga shtyllat kryesore të programit të tij dhe se me qeverisjen aktuale ky sektor ka degraduar.