Lifestyle

8 frutat e thata që ndihmojnë shikimin

 

Është raportuar se frutat e thata kanë shumë të mira shëndetësore dhe “Times oF India” ka shkruar se disa nga to janë të mira për të mbajtur të mprehtë shikimin.

Fruta e parë që ndihmon shqisën e të parit është kajsia e thatë, pasi që kjo frutë është e pasur me betakaroten. Kajsitë i ndihmojnë trupit të njeriut ta kthejë mineralin betakaroten në vitaminë A, e cila është esenciale për të përmirësuar shikimin.