Lifestyle

Tri ditë nëpër male për ta “qëndisur” flamurin kuqezi mbi borën e Martaneshit të Krastës

 

Artisti Duli Kasmi ka bërë një vepër arti mbi borën e zonës se Martasheshit afër Krastës.

Nuk dihet me siguri, por ky projekt mendohet të jetë flamuri më i madh që u punua ndonjëherë në borë, në të gjithë botën.

Flamuri që Kasmi bëri është 55 metra i gjerë dhe 47 metra i gjatë.