Lifestyle

Radiologët më të saktë se Inteligjenca artificiale në identifikimin e sëmundjeve

 

Sipas një studimi të publikuar në Radiology, revistë amerikane e Shoqatës Radiologjike, radiologët janë më të saktë se Inteligjenca Artificiale në identifikimin e sëmundjeve.

Në një studim të më shumë se 2.000 fotografimeve X të kraharorit, radiologët ia kaluan Inteligjencës Artificiale në identifikimin e saktë të pranisë dhe mungesës së tri sëmundjeve të zakonshme të mushkërive.