Lifestyle

Me New Yorkun dramatik nisi muaji i modës

 

Muaji i modës ka filluar nga 8 shtatori dhe do të zgjasë deri më 3 tetor. Të gjithë fashionistët do të jenë sy e vesh te koleksionet që do të prezantojnë disenjatorët e njohur.

Për këtë vit në qendër të vëmendjes janë: Sabato De Sarno me koleksionin e tij të parë për “Guccin”, Peter Hawkings me debutimin e tij në markën “Tom Ford”, Peter Do në “Helmut Lang” dhe Phoebe Philo me koleksion personal debutues.