Lifestyle

Brendi i ri bllokon rrugët e Milanos me shfaqjen debutuese

 

Nuk vonoi shumë që brendi i ri Attico, i cili nisi në vitin 2016, të tërhiqte një kult pasues. Stili i errët që unifikon brendin me veshjet e mbrëmjes, duke përfshirë minifustanet, pantallonat e gjerë me xhepa dhe takat e larta këndore, shpejt e bëri atë që të futej në radarët e analizuesve të modës dhe në stilin e përditshëm të Rihannas, Dua Lipas e Hailey Bieberit.

Pavarësisht se është pëlqyer nga shumë ikona të modës, brendi Attico nuk ka mbajtur asnjëherë një pasarelë që shfaq punën e tij në koleksion të veshjeve.