Lifestyle

Studimi i ri: “COVID-i i gjatë” mund të shkaktojë anomali në organet kryesore

 

Njerëzit që jetojnë me Covid për një kohë të gjatë pasi janë shtruar në spital kanë më shumë gjasa të shfaqin disa dëmtime në organet kryesore, sipas një studimi të ri.

Skanimet MRI zbuluan se pacientët kishin tre herë më shumë gjasa të kishin disa anomali në organe të shumta si mushkëritë, trurin dhe veshkat.