Lifestyle

Lakuriqët mund ta kenë “çelësin” për mposhtjen e kancerit, thuhet në studim

 

Lakuriqët e natës mund të kenë në vete të dhëna të rëndësishme se si mund të mposhtet kanceri, thuhet në një studim të fundit.

Hulumtimet tregojnë se evolucioni i shpejtë te lakuriqët e natës mund ta shpjegojë aftësinë e tyre për t’u mbijetuar infeksioneve - si dhe për ta shmangur kancerin, ka njoftuar “The Sun”.