Lifestyle

S’i t’i shmangni pickimet nga grerëzat

 

Prej pickimit dhe panikut që përhapin, grerëzat janë shqetësuese për të mëdhenj dhe të vegjël.

Për më tepër, ato përbëjnë një rrezik serioz për njerëzit që janë alergjik ndaj pickimit të këtyre insekteve fluturuese.