Lifestyle

Multivitaminat përmirësojnë kujtesën dhe ngadalësojnë plakjen

Foto: Ilustrim
 

Sipas një studimi të ri një multivitaminë e përditshme mund ta mbajë kujtesën tuaj të mprehtë në pleqëri dhe të shmangë demencën.

Sipas studiuesve amerikanë multivitaminat ndikuan në ngadalësimin e humbjes së aftësive njohëse, gjë që thuhet se mund të qojë në sëmundje vdekjeprurëse.