Lifestyle

E jashtëzakonshme, vaksinat kundër kancerit dhe sëmundjeve të zemrës shumë afër

Foto: PA
 

Miliona jetë mund të shpëtohen nga një grup novator i vaksinave të reja për një sërë sëmundjesh, përfshirë kancerin, thonë ekspertët. Një firmë farmaceutike tha se ka besim se vaksinat për kancerin, sëmundjet kardiovaskulare dhe autoimune dhe sëmundje të tjera do të jenë gati deri në vitin 2030.

Studimet mbi këto vaksina po tregojnë gjithashtu "premtim të jashtëzakonshëm”.