Lifestyle

Ndikimi i gjumit te presioni i gjakut dhe kolesteroli

Foto: Ilustrim
 

Mungesa e gjumit është një ndjesi padyshim e pakëndshme për këdo që i bie rasti ta përjetojë.

Ditët kur zgjoheni të lodhur dhe me vështirësi nga krevati juaj me siguri i mbani mend.