Lifestyle

Richard Quinn krijoi sfilatë për nder të Mbretëreshës Elizabeth

 

Richard Quinn mblodhi së bashku një seri pamjesh ekstra dramatike me temë funerali të zi, pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth.

Ky koleksion shfaqi punën më të mirë të Quinn. Ai është i njohur për ngjyrat dhe printet e ndryshme por kësaj radhe ai shfaqi një anë tjetër të tij duke punuar vetëm me një ngjyrë, duke i treguar botës se është i aftë edhe në atë pjesë.