Lifestyle

Obeziteti mund të shkaktojë vdekjen e qelizave të trurit

 

Mbipesha mund të vrasë qelizat e trurit, sipas një studimi të ri, raporton “The Sun”.

Studiuesit kanë zbuluar se obeziteti dhe sëmundja e Alzheimerit shkatërrojnë shtresën e jashtme të trurit në mënyrë të ngjashme.