Lifestyle

Si ndikon mungesa e gjumit në shëndetin e syve

 

Gjumi është thelbësor për rimëkëmbjen e trurit, shërimin e trupit dhe shëndetin e syve.

Mungesa e tij ka ndikim të drejtpërdrejtë tek sytë dhe tek shikimi.