Lifestyle

Tre shenjat që tregojnë se vuani nga mungesa e vitaminave

 

Nëse jeni shpesh të sëmurë dhe vazhdimisht ndiheni të lodhur, këto janë vetëm disa nga shenjat që tregojnë se ju mungojnë vitaminat.

Kushdo që dëshiron të qëndrojë në formë dhe të shëndetshëm e di se është thelbësore të përfshijë në dietën e tyre ushqime që do t'i sigurojnë sasinë e duhur të vitaminave dhe lëndëve ushqyese.