Lifestyle

Shumica e pacientëve me melanomë kanë pak nishane

 

Derisa personat me më shumë nishane mendohet të jenë në rrezik më të madh për melanoma, një studim i ri tregon se shumica e pacientëve me melanomë kanë më pak nishane.

Studiuesit zbuluan në një studim të pacientëve me melanomë se shumë prej tyre i kishin 20 ose më pak nishane, dhe se personat me nishane të parregullta kanë rrezik shumë më të madh të diagnostikimit me melanomë agresive.