Lifestyle

Supa me 52 thelpinj hudhre, më e fortë se antibiotikët

 

Kura më e fortë natyrale kundër gripit, të ftohurës dhe virozave.

Kjo është një ndër recetat më të famshme në mbarë botën, e njohur për fuqinë e saj shëruese dhe shkatërruese të të gjitha komplikimeve shëndetësore që vijnë nga viroza të ndryshme.