Lifestyle

Cilat ushqime kanë efekt të keq në funksionimin e zorrëve

 

Problemet e zorrëve mund të ndodhin në mënyra të ndryshme. Gazrat, fryrja e barkut, kapsllëku e diarreja janë vetëm disa nga simptomat dhe konsumimi i tepërt i disa ushqimeve mund t'i përkeqësojë ato, shkruan revista “Eat This, Not That”.

Patatet e skuqura janë të parat në listën e ushqimeve që duhet të konsumoni me kujdes. Ato përmbajnë një sasi të madhe karbohidratesh dhe kjo çon në fryrje dhe gazra. Patatet e skuqura gjithashtu treten më ngadalë sepse janë të skuqura. Ushqimet me shumë yndyrë gjithashtu vlerësohen rrezik.