Lifestyle

Truri i adoleshentëve u plak më shpejt gjatë pandemisë

 

Truri i adoleshentëve ka përjetuar ndryshime fizike gjatë pandemisë së COVID-19, duke u plakur më shpejt se normalisht, ka konkluduar një studim i ri, i kryer në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Pjesëmarrësit në këtë studim kanë raportuar më shumë simptoma ankthi, depresioni dhe ato që shkencëtarët i quajnë telashe të brendshme, ndjenjat e mërzisë, vetmisë dhe frikës për t’u përballur me emocionet e tyre, pas vitit të parë të pandemisë.