Lifestyle

Ushqimet e rekomanduara për personat që vuajnë nga djersitja e tepërt

 

Djersitja e tepruar shpesh i bënë njerëzit të ndihen në siklet para të tjerëve.

Disa ushqime, të tilla si domatja, lakra apo kafeja, rrisin shanset për t’u djersitur dhe e bëjnë erën më të fortë. Megjithatë ka edhe nga ato ushqime që mund ta minimizojnë këtë problem.