Lifestyle

Dieta psikobiotike mund ta ulë stresin dhe përmirësojë gjumin

 

Ju mund të jeni të vetëdijshëm për faktin se ka ushqime që mund t’ju prishin gjumin. Ka edhe ushqime që duhet t’i shmangni kur jeni të stresuar.

Nga ana tjetër, një studim i ri ka zbuluar se ngrënia e një “diete psikobiotike” jo vetëm që mund ta ulë stresin, por gjithashtu mund t'ju ndihmojë të bëni një gjumë më të mirë gjatë natës, shkruan portali “Eat This, Not That”.