Lifestyle

Si ndikojnë sheqeri dhe produktet e bulmetit te shëndeti i lëkurës

 

Një nga shqetësimet më të shpeshta të adoleshencës (por jo vetëm) janë aknet dhe puçrrat.

Gjatë kësaj periudhe aknet janë normale dhe pasojë e ndryshimeve të mëdha hormonale dhe fazës së pubertetit.