Lifestyle

Produktet që duhen shmangur kur keni diarre

 

Lëvizja e lirshme e zorrës së trashë është një simptomë e sëmundjes së stomakut ose diarresë. Disa infeksione bakteriale dhe virale janë shkaktarë të zakonshëm të diarresë, e cila karakterizohet kryesisht nga jashtëqitja e shpeshtë/lëvizja e lirshme.

Kur vuani nga kjo sëmundje, duhet t’i jepni pak pushim stomakut dhe të hani ose pini ushqime të lehta për të, shkruan portali “The Health”.