Lifestyle

Sekreti i rënies nga pesha – kur duhet të hani mëngjesin dhe darkën?

 

Ushqyerja është një aspekt shumë i rëndësishëm i shëndetit të organizmit.

Krahas saj, koha e ushqyerjes është po aq e rëndësishme, thonë ekspertët.