Lifestyle

Vaji i arganit bënë mrekulli për lëkurën

 

Vaji i arganit është një nënprodukt organik i bërthamave të pemës së arganit. Këto pemë vijnë nga Maroku dhe janë bimë autoktone.

Ky vaj shitet kryesisht si vaj i pastër të cilin mund ta aplikoni menjëherë në sipërfaqe të lëkurës ose ta merrni në mënyrë orale. Atë mund ta gjeni gjithashtu të përpunuar në shumë produkte kozmetike.