Lifestyle

Përgatitjet që duhet të bëni për një pushim pa stres

Foto: Ilustrim
 

Pushimet vjetore janë diçka që të gjithë i presin me padurim dhe që shpesh janë motivimi për t’i përfunduar të gjitha detyrimet e tjera në kohë, në mënyrë që të pushohet mirë. Por mund të bëhet lehtësisht burim stresi nëse e mbingarkoni veten paraprakisht.

Është e rëndësishme të përgatiteni përpara udhëtimit, ndaj është mirë të keni një listë detyrash dhe të kontrolloni se çfarë duhet të merrni me vete. Nuk duhet të lini gjithçka për ditët e fundit, sepse atëherë do të çmendeni pa nevojë dhe do të sforcoheni në vend që të jeni gati për t'u çlodhur, shkruan revista “City”.