Lifestyle

A është i dëmshëm qëndrimi në këmbë gjatë ngrënies?

Foto ilustrim
 

Shumë njerëz mendojnë se të hanë ushqim ndërkohë që qëndrojnë në këmbë nuk është diçka për t’u shqetësuar. Por a ndikon kjo mënyrë e të ngrënit në procesin e tretjes së ushqimit? Ky zakon i ka të mirat dhe të këqijat e tij.

Përfitimet e të ngrënit në këmbë