Lifestyle

Dobitë e fikut kundër tensionit të lartë të gjakut

 

Tensioni i lartë i gjakut mund të jetë shkatërrimtar për zemrën, trurin dhe veshkat.

Përpos kësaj, tensioni i lartë i gjakut shkakton komplikime të tjera të rënda në lëvizjen e gjymtyrëve.