Lifestyle

Shkencëtarët: Së shpejti do të jetë e mundur të jetohet deri në 200 vjet

Foto ilustrim
 

Ka shumë mite për njerëzit që gjejnë burimin e rinisë së përjetshme, por ato mbesin vetëm mite.

Biologu danez, Nicklas Brendborg, ka shkruar një libër rreth mistereve të plakjes dhe ka përmendur edhe një lloj bio-inxhinierie e teknologjisë së lartë, që mund ta zgjasë jetën e njerëzve deri në 200 vjet e më shumë, shkruan “Daily Mail” të hënën. Bëhet fjalë për të ardhmen dhe në raportin e gazetës angleze nuk janë dhënë më shumë detaje për këtë.