Lifestyle

12 thelpinj hudhra për largimin e peshës së tepërt

 

Pesha e tepër tek çdo organizëm shoqërohet me shtimin e sasisë së yndyrës apo dhjamit, sidomos në pjesën e barkut apo zonën abdominale.

Një problem ky, nga i cili miliona njerëz në botë përballin sfida dhe vështirësi të ndryshme shëndetësore.