Lifestyle

Çfarë ndodh nëse e ndaloni konsumimin e vezëve

 

Nuk ka dyshim se vezët kanë shumë përfitime shëndetësore, të tilla si ruajtja e peshës, përmirësimi i shëndetit të syve dhe sigurimi i shumë lëndëve ushqyese, si proteinat dhe acidet omega-3.

Megjithatë, studimet e reja sugjerojnë se mund të jetë më mirë t’i zëvendësoni ato me ushqime të tjera që i përmbajnë të njëjtat vlera ushqyese të nevojshme për trupin e njeriut. Në këtë mënyrë, siguroheni që ta keni një shëndet të mirë, raporton portali “Bright Side”.