Lifestyle

Dobitë e farave të lirit për lëkurën dhe flokët

 

Farat e lirit janë të pasura me vitamina A, E dhe B, acide yndyrore omega 3, 6 dhe 9 e shumë minerale të tjera duke i bërë ato një super ushqim për flokët, lëkurën dhe vetë shëndetin.

A e dini se farat e lirit janë një zëvendësues i vezës në dietën vegane dhe një përbërës fantastik për maskat e lëkurës.