Lifestyle

COVID-i i zgjatur prek personat mbi 65 vjeç më shumë

 

Studime të reja të SHBA-së për COVID-in e zgjatur kanë ofruar dëshmi se kjo mund të ndodhë edhe pas infektimit të personave të vaksinuar, dhe se më të rriturit përballen me rrezik më të lartë për efekte afatgjata, raportoi të enjten AP-ja.

Në një studim, rreth 1/3 e atyre që ishin infektuar pas vaksinimit treguan shenja të COVID-it të zgjatur.