Lifestyle

Problemet shëndetësore që tregojnë sytë

 

Sytë janë e vetmja pjesë e trupit në të cilin mund të vështrojmë thellë venat, enët e gjakut dhe nervin optik, pa pasur nevojë për ndërhyrje kirurgjikale.

Falë tyre shëndeti i trupit mund të diagnostikohet në kohë nëse tregoni kujdes në disa shenja paralajmëruese.