Lifestyle

Çfarë i bën telefoni trupit të njeriut?

 

Shumë njerëz janë në rrezik të zhvillimit të “qafës së teknologjisë” me kalimin e orëve të pafundme duke përdorur telefonat për orë të tëra.

Një hulumtim i kryer nga Shoqata Australiane e Kiropraktorëve ka nxjerrë në pah se pandemia ka çuar në përdorim më të madh të pajisjeve teknologjike dhe ua ka shtuar njerëzve telashet me qafë e shpinë.