Lifestyle

Efektet anësore të konsumimit të limonit

 

Shquhet si një frutë e shijshme dhe me shumë përfitime të dobishme. Fjala është për limonin të cilin mund ta gjeni në pemë në çdo kohë të vitit.

Ndryshe nga molla ose portokalli, njerëzit zakonisht hezitojnë ta kafshojnë ose thithin një fetë limoni, më shumë për shkak të shijes së thartë të kësaj frute. Megjithatë, ekzistojnë shumë mënyra tjera për ta përfshirë limonin në dietën tuaj të përditshme, të tilla si uji me limon, limonada e shtrydhur e freskët dhe recetat e ndryshme ushqimore me këtë frutë, raporton portali “Eat This, Not That”.