Lifestyle

Peshku më i mirë për shëndetin e trurit

 

Ushqimet e detit të të gjitha llojeve janë të mrekullueshme për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme. Po në veçanti, janë të dobishme për shëndetin e trurit.

Sipas ekspertëve shëndetësorë, pothuajse 90 për qind e amerikanëve nuk e plotësojnë sasinë e rekomanduar të konsumimit të këtij ushqimi në javë.