Lifestyle

Gjashtë ushqimet që ndihmojnë në lehtësimin e ankthit

 

Ankthi është një nga çrregullimet më të përhapura të shëndetit mendor, i cili prek rreth 7.6% të popullsisë globale.

Në përgjithësi karakterizohet nga ndjenja të vazhdueshme tensioni, shqetësimi dhe nervozizmi që mund të ndikojnë edhe në jetën e përditshme.