Lifestyle

Çfarë duhet ditur përpara se të konsumohen vitaminat çdo ditë

Foto ilustrim
 

Shumë njerëz marrin çdo ditë suplemente për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm, por a ndihmojnë ato në të vërtetë? Cilat janë anët e rrezikshme dhe cilat suplemente duhet të merren?

Sipas ekspertëve të shëndetit, njerëzit duhet të marrin suplemente sepse ato mund të ndihmojnë në plotësimin e boshllëqeve në regjimin ushqimor.