Lifestyle

Mbikëqyrja teknologjike e shtatzënisë

 

Kur Chandler Jones e kuptoi se ishte shtatzënë gjatë vitit të parë të kolegjit iu drejtua një burimi të besuar për informacion dhe këshilla.

Celularit të saj.