Lifestyle

Shprehitë më të mira të ushqyerjes për reduktimin e simptomave të artritit

Foto: Shutterstock
 

Nëse keni probleme me artritin, atëherë me siguri e dini se ka gjëra që mund t’i përkeqësojnë simptomat si dhe gjëra që mund t’i bëni për t’i lehtësuar të njëjtat probleme të pakëndshme. Kjo përfshin adaptimin e një diete të caktuar.

Për fat të mirë, një studim i fundit ka përcaktuar zakonin më të mirë të të ngrënit, për t’i reduktuar simptomat e artritit.