Lifestyle

Trajtimi me niseshte dhe vezë që largon çdo papastërti nga fytyra

Foto: Flickr
 

Ekspozimi i tepërt ndaj ajrit të kondicionuar dhe mungesa e vitaminës D shterojnë gjallërinë e lëkurës dhe e përthajnë ndjeshëm atë.

Nëse më parë i keni bashkuar në gatime këta përbërës për të formuar brumin e shijshëm e të butë të ëmbëlsirave apo piteve, në artikullin e sotëm niseshtenë vezën dhe sheqerin do t’i përdorim për kujdesin ndaj vetes.