Lifestyle

Tetë kurat natyrale që funksionojnë për lëkurën e yndyrshme

Tetë kurat natyrale që funksionojnë për lëkurën me yndyrë
 

Yndyrosja e tepërt e lëkurës vjen si pasojë e prodhimit të tepërt të një substance yndyrore nga gjëndrat dhjamore të cilat gjenden nën sipërfaqen e lëkurës.

Kjo substancë nuk është fort e keqe duke qenë se mbron dhe ushqen lëkurën apo flokët.