Lifestyle

Shkuarja në shtrat në kohë të caktuar ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës

 

Të shkoni në shtrat shumë herët ose shumë vonë mund të ketë një ndikim negativ në shëndetin tuaj, mbi të gjitha mund të rrisë rrezikun e sëmundjeve të zemrës.

Sipas një studimi të kryer nga Universiteti Exeter, të shkoni në shtrat midis orës 22:00 dhe 23:00 është koha më e mirë dhe mund të zvogëlojë rrezikun e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës.