Lifestyle

Shtatë gabimet e prindërve që e shkatërrojnë vetëbesimin e fëmijëve

 

Çdo prind dëshiron që fëmijët e tyre të ndihen mirë në lëkurën e tyre - dhe me arsye të mirë.

Studimet kanë treguar se fëmijët me vetëbesim janë më pak të shqetësuar, performojnë më mirë në shkollë, janë më elastikë dhe kanë marrëdhënie më të shëndetshme ndërpersonale.