Lifestyle

Përdorimi i kanabisit mund të përkeqësojë kujtesën, përqendrimin dhe vendimmarrjen

 

Përdorimi i kanabisit mund të përkeqësojë kujtesën, përqendrimin dhe vendimmarrjen, sipas studiuesve.

Ekspertët kanadezë shqyrtuan provat shkencore që rrethonin ilaçin.